Regressie betekent teruggaan naar een eerdere fase van de levensontwikkeling.

Eerst houden we een intake gesprek waarbij we je levensloop bespreken, hierbij komt naast jouw eventuele vraag een thema naar voren welke we als vraagstelling meenemen. Ook kun je puur uit interesse een vorige levens sessie volgen.

Hoe gaat de sessie?

Na een ontspannen geleide meditatie waarbij je op een stoel zit (met je benen omhoog en een dekentje erbij als je dit wenst) kom je in een lichte trance (te vergelijken met een meditatieve toestand), je blijft gewoon bij je bewustzijn. Dan ga je eerst je gids ontmoeten die je begeleidt in liefde en zorgt voor een veilig gevoel. Hij/zij reist met je mee naar een moment in je leven waarin (veelal niet bewust) blokkades, angsten en/of klachten zijn ontstaan, om dit vervolgens te helen, verlichten en je inzichten te geven. Dit kan zelfs terug gaan tot aan een vorig leven. Je kunt bijvoorbeeld een bepaalde angst of gevoel hebben wat je in dit leven niet goed kunt plaatsen en dan kan er een vorig leven naar boven komen.

Er kunnen meerdere sessies nodig zijn om de blokkades te verwerken.

Wanneer ik voel dat het nodig is zal ik ook healing geven tijdens de sessie.

Een sessie inclusief intakegesprek duurt 1,5-2 uur.

Voor mensen met psychotische klachten en/of schizofrenie is dit niet geschikt.

Bij helende coaching ga ik samen met je op zoek ga naar de knelpunten in je leven zodat je weer in je kracht kunt komen te staan. Hierbij zet ik naast mijn intu├»tie verschillende dingen in zoals een reading of healing en krijg je “huiswerkopdrachten” mee .

Uiteraard is het ook van belang dat je hier zelf mee aan de slag gaat, niets komt immers vanzelf !

Dit zijn korte trajecten van meestal 5 keer zodat je ook een verandering kunt opmerken voor de langere duur. De eerste afspraak is een intakegesprek van 1,15 uur. Vervolg consulten zijn er voor de duur van 60 minuten.