Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
59 berichten.
Denise Denise schreef op januari 12, 2024
Ik was een paar dagen geleden bij Valerie en dat was een hele prettige ervaring. Ik voelde mij direct bij haar op mijn gemak. Een mooie, pure en ook gezellige persoonlijkheid. Zij nam alle tijd en heeft een hele mooie reading gedaan met kaarten erbij. De sessie werkt nog steeds na en heeft mij aan het denken gezet. Echt de moeite waard!
Denise Denise schreef op januari 11, 2024
De regenboogreading op afstand als prettig en rustgevend ervaren. Valerie heeft een fijne persoonlijkheid: vriendelijk en warm. Ze luistert goed en het is ook prettig om naar haar te luisteren. Je voelt je meteen op je gemak, net alsof je met een dierbare vriendin zit te kletsen! Valerie nam zeer ruim de tijd voor deze reading!!
Margriet Bruijn Margriet Bruijn uit Purmerend schreef op april 16, 2023
Onlangs een regenboog reading en healing ochtend, met een heerlijke high tea, gehad bij Valerie. Wat mij is bijgebleven is dat ik alles heel ontspannen heb ervaren. Me bewuster ben geworden van mijn aanwezige spiritualiteit en "veel" dingen moet gaan loslaten. Nu ik de website van Valerie lees denk ik dat ik niet voldoende heb meegekregen of er misschien niet naar heb gevraagd, waar mijn blokkades zitten. Dit zou voor mij aanleiding kunnen zijn voor een tweede reading - healing. Bedankt Valerie
Anne Anne schreef op mei 31, 2022
Ik heb een regenboog reading gehad bij Valerie. Heb er ontzettend veel aan gehad. Ik was erg onder de indruk van alle boodschappen die Valerie doorgaf, en probeer hier nog elke dag even bij stil te staan zodat ik de inzichten kan toepassen in mijn dagelijks leven. Valerie was erg aardig en nam ruim de tijd voor me, de reading heeft een mooie en troostende werking op me gehad. Echt een aanrader.
Lianne Lianne uit Purmerend schreef op maart 23, 2021
30 januari jl. heeft Valerie mijn huis gereinigd. Ik kan haar iedereen aanraden. Valerie neemt de tijd, heeft alles uitgelegd en het voelt nu veel rustiger aan. Nogmaals heeeeel erg bedankt!
- - schreef op maart 18, 2021
Bedankt voor de huiszuivering! Het voelt weer een stuk rustiger en fijner in huis. En ons zoontje slaapt weer door.
Frances Frances schreef op februari 15, 2021
Vandaag op afstand een fijne reading gekregen van Valerie. Ze heeft een prettige stem om naar te luisteren en ik kon de reading en de boodschappen goed plaatsen. Bedankt Valerie!
Sarina Sarina uit Purmerend schreef op november 23, 2020
Gisteren een wonderbaarlijke regressie therapie gehad bij Valerie. In het begin was zenuwachtig, maar dankzij de fijne stem en de begeleiding van Valerie was dit al snel weg. Ik ging in de regressie met een vraag en hier heb ik meer duidelijkheid op gekregen. Ik ben erg opgelucht dat ik dat stukje nu heb kunnen loslaten. Het is zo apart en wonderbaarlijk om te zien wat er opkomt in je, zonder dat je er bij nadenkt. Het was een prachtige ervaring en ik zou dit dan ook aan aanraden. 🌈Tot snel!
Randy Randy uit Purmerend schreef op oktober 28, 2020
Vandaag een hele mooie regressie therapie gedaan bij Valerie. Wat een ervaring was dat! Door de duidelijke uitleg werd ik goed op mijn gemak gesteld en begeleid door het proces. Ik deed mee uit interesse en met een open blik kwamen de wonderen mij om de oren vliegen. Super gaaf! Ik kom zeker nog een keer langs πŸ™‚ Groetjes, Randy
El Angel El Angel schreef op oktober 25, 2020
Al jaren vroeg ik mij af wat en wie was ik in mijn vorige leven(s). Waarom beleef ik in dit aardse leven leuke dingen en maar waarom gebeurde er vele nare dingen met mij? Met het consult regressie van Valerie heb ik op vele vragen een antwoord gekregen en zijn blokkades opgeheven. Weet nu waarom ik dit allemaal moest meemaken om de persoon te zijn die ik nu ben. Het was emotioneel en vermoeiend maar ik voel mij nu heerlijk, vrij en vrolijk. Heb geen nare dromen meer en geniet van elke dag. Dank je wel πŸ™πŸΌβ€οΈ Valerie dat ik dit met jou mocht delen.
Miranda Miranda schreef op oktober 25, 2020
Ik heb een aantal individuele sessies gehad bij Valerie en heb er veel aan gehad. Valerie is een erg lieve en kundige healer die mooi aansluit bij je vraag. Er is ruimte voor alles wat opkomt en ze zoekt samen met je naar antwoorden. Ook heb ik een groep gedaan bij haar en dat was er leuk. Ik heb gelijkgestemden ontmoet en we hebben samen geoefend en ons ontwikkeld. Groetjes!
Vijantimala Vijantimala uit Hoofddorp schreef op oktober 21, 2020
Een afstandreading gehad, super mooie ervaring. Het beeldbellen en elkaar zien is al heel fijn. Voel meteen de energie aan. Mooie reading, alsof we de reading samen deden, kreeg veel door. Reading had voor mij veel bevestigd. Valerie kan alle beelden en gevoelens heel goed verwoorden, voor mij was het heel duidelijk om te begrijpen. ps. Ik heb de laatste kaart uit mijn reading kunnen ontrafelen. (De priesterkaart, het klopt dat er geen fysieke persoon aanwezig is die mij leid. Maar ik zat net m'n boekje te lezen. M'n favoriete schrijver is Deepak Chopra, zijn boeken geven mij altijd weer positieve inzichten en zie hem als een voorbeeldfunctie). Deze laatste zin moest ik weer even aan herinnerd worden. De priester in mijn leven. Nu is het compleet.... Tot Snel
Jos Jos schreef op mei 30, 2020
Huis zuivering laten doen en in de eerstvolgende week veel verandering gemerkt! Nu ervaar ik meer rust en de nieuwe woning voelt veel meer eigen. Heel tevreden met de resultaten en de zorg van Valerie!
Irma Irma uit Purmerend schreef op mei 1, 2020
Na een regenboog reading van Valerie, ben ik er achter gekomen dat ik mezelf mag laten zien en niet zo onzeker hoef te zijn. Ik heb handvatten gekregen om verder te kunnen en oude dingen los te laten. Dank je Valerie, voor deze mooie, duidelijke en interessante reading. πŸ™‚
Anna Anna schreef op april 17, 2020
Valerie heeft voor mij een kleine 10 dagen terug een huiszuivering op afstand gedaan. Ik had al een poosje last van aanwezigheid in mijn huis wat zich ook ingehaakt leek te hebben op mijn energieveld. We hebben eerst even telefonisch contact gehad waarin ze op een fijne manier met mij samen keek naar wat er mogelijk nodig was en heeft duidelijk gecommuniceerd hoe ze te werk zou gaan en later teruggekoppeld wat haar waarnemingen waren. Er bleken meerdere entiteiten op visite te zijn in mijn huis die Valerie met liefde en compassie naar het licht heeft geholpen. Ik heb Valerie ervaren als een warme en betrokken vrouw die graag met je meedenkt binnen je mogelijkheden en het belangrijkste; nu na 10 dagen voelt mijn huis nog steeds rustig en heb ik geen aanwezigheid meer ervaren. Het inschakelen van een medium of healer is een zeer persoonlijk proces ook omdat iedereen weer anders werkt en het was voor mij ook belangrijk dat ik een klik voelde (Valerie was de 4e persoon waar ik contact mee legde in dit verhaal). Ik ben erg blij met de ondersteuning die Valerie geboden heeft en het leek mij daarom wel een reactie waard op de website. Met dank. Anna
Thalia Thalia schreef op mei 10, 2019
Had last van nare nachtmerries en heel onfijne gevoelen in men appartement. Valerie heeft alles opgelost. Heel fijn!
Annemarijn Annemarijn uit Purmerend schreef op april 17, 2019
"Wij hebben Valerie benaderd voor een huisreiniging op locatie in het huis waar wij korte tijd geleden zijn komen wonen. Voelde meteen goed. Persoonlijk contact en Valerie heeft alles goed uitgelegd. Het huis voelt weer rustig aan, dochterlief is ontspannen en een goed gevoel aan over gehouden. "
Gloria Gloria schreef op januari 25, 2019
Valerie maakte een Regenboog tekening voor mijn demente vader. Ik wilde graag weten hoe ik hem nog kan helpen en hoe ik hem kan steunen, hij woont ver weg. Zonder, dat Valerie wist, wat ik voor mijn vader doe, kwamen precies deze dingen naar boven tijdens de reading. Wat een mooie bevestiging was dat voor mij. Precies wat ik nodig had. Sinds de reading is mijn vader stuk rustiger en voel ik onze verbinding veel sterker. De liefde stroomt en is oneindig. Lieve Valerie dank je! Dit is goud waard en onbetaalbaar
Brenda Brenda schreef op januari 14, 2019
Vandaag voor eerst geweest bij Valerie, Ging er heen en ik dacht laat op me af komen hele onverwachte dingen ! Was heel vertrouwd en wat een lief meegaand iemand zeker voor herhaling vatbaar !
Mien Mien schreef op oktober 24, 2018
Hele fijne Reading gehad. Had er geen verwachting bij. Maar tot me stomme verbazing en wat ik eigenlijk hoopte kwam mijn vader door en ben zo blij dat dat gebeurde.. en alles klopte eigenlijk.. bedankt hiervoor. Met lieve groetjes Mien.