Wanneer je last hebt van een plek in huis waar jij of de kinderen zich niet prettig voelen of misschien bent je net verhuisd? Dan kan het goed zijn om het huis te zuiveren.

Energie is overal, dat is heel normaal, we kunnen dit niet altijd zien, maar meestal wel voelen. Denk maar als je ergens bent waar net een ruzie is geweest. Je voelt dat aan de sfeer al kun je het misschien niet meteen plaatsen. Vooral kinderen en dieren zijn hier heel gevoelig voor.

Energie kan vastzitten aan de aura (een energetisch veld wat wij allemaal om ons heen hebben), aan spullen, vooral 2e hands of spullen verkregen uit een erfenis, of in het huis zitten.
Klachten die je daarvan kunt hebben zijn:
Een leeg gezogen gevoel (zonder medische oorzaak).
Sneller boos, geïrriteerd.
Dingen lijken steeds mis te gaan.
Nachtmerries en slecht slapen.
Het gevoel bekeken te worden, niet alleen te zijn.
Kippenvel, koude rillingen.

Hoe ga ik te werk ? Ik tune in op je huis en zuiver je huis met licht en liefde. Als ik iets of iemand voel, wijs ik ze de weg naar het licht eventueel met behulp van de engelen die ik aanroep.
Net zoals je je huis regelmatig schoonmaakt en de ramen open zet om te luchten zo werkt dit ook energetisch. Zeg maar een frisse wind die er doorheen waait en een ruimte die weer schoon en zuiver aanvoelt.
Ik geef jou en je medebewoners inclusief huisdieren een aurahealing. Naderhand ontvang je een verslag per spraakbericht via Facebook messenger of whatsapp.
Op locatie ga ik anders te werk namelijk met Salie en eventueel extra kruiden.
Salie is een kruid met een zuiverende werking dat al van oudsher wordt gebruikt door sjamanen. Dit zal ik branden en ga hiermee alle kamers van het huis af om het energetisch te zuiveren. Verder zal ik mij vanuit liefde en licht verbinden met eventuele spirits die aanwezig zijn.