Alles bestaat uit energie en iedereen heeft een aura, een energieveld om je lichaam heen die door sommigen gezien en/of gevoeld kan worden.

De aura bestaat uit de fysieke, emotionele, mentale en de spirituele laag. Wanneer wij fysieke, emotionele, mentale of zelfs klachten hebben die komen uit een vorig leven is dat te merken in de aura.

Bij healing geef ik energie door via mijn handen. Je kunt dan verlichting van je klachten ervaren, inzichten krijgen, dingen gaan loslaten. Het zal daar gaan stromen waar nodig is voor jou op dat moment.

Healing op afstand werkt op dezelfde manier, ik stem mij af op jouw energie en in contact met mijn gidsen mag jij de energie ontvangen. Op afstand is vooral aan te raden voor jonge kinderen, dieren of mensen die vanwege fysieke of mentale, emotionele klachten niet makkelijk de deur uit kunnen, zo kunnen zij lekker in hun eigen vertrouwde ruimte blijven.

Daarna ontvang je een verslag van hetgeen ik ervaren heb en aan eventuele boodschappen heb doorgekregen via een spraakbericht op messenger of whatsapp.

Een healing in de praktijk gaat als volgt: je neemt plaats in een comfortabele stoel en we starten eerst met een gesprek waarbij je jouw “klachten” bespreken, daarna mag je met je voeten omhoog en een dekentje erbij gaan ontspannen via een korte meditatie en de healing ontvangen deze duurt ongeveer 20 minuten (langer is niet nodig voor de effectiviteit). In een nagesprek deel je jouw ervaring en ik hetgeen ik heb waargenomen / doorgekregen.

Wat merk je tijdens een healing?

Je kunt je heerlijk ontspannen voelen, tintelingen ervaren, licht flitsen zien, boeren laten, hoesten, emotioneel worden. Ook kun je niets voelen, de healing heeft even goed zijn werking gedaan en kan nog dagen doorwerken.

Moet je erin geloven?

Nee dat hoeft niet. Iedereen kan energie ontvangen!

*Healing is geen vervanging van reguliere geneeskunde, maar kan een mooie aanvulling zijn.