Er bestaan 2 soorten readings : psychic ook wel aura reading of soul reading genoemd of  Mediamiek.

Psychic : In verbinding met de spirituele wereld mag ik je via mijn heldere vermogens inzichten doorgeven over jezelf en het stuk van je leven waar je inzit. Je kunt dit zien als een spiegel die ik je voorhoudt. Door de handvatten die je meekrijgt heeft dit ook een helende werking.


Ik doe dit op verschillende wijze :
Regenboog reading waarbij ik aan de hand van een gekleurde regenboog je zielsenergie lees en ook boodschappen kan doorgeven van een overleden dierbare. Ook heel geschikt voor kinderen (t/m 12 jaar) of mensen met een beperking of dementie bijvoorbeeld.

Fotolezing : via een foto van een levend of overleden persoon/dier lees ik de energie.

Kaartenlegging op het medicijnwiel ,dit geeft antwoord op het gebied van je spirituele ontwikkeling , werkgebied,relaties, je denken en het thema wat nu belangrijk is.

Stenenlegging op het medicijnwiel geeft naast bovenstaande ook nog je karaktereigenschappen weer.

Encaustic soul art is een kaart op A6 formaat gemaakt met bijenwas (zie plaatje hieronder en een korte reading.

Mediamiek: is boodschappen doorgeven van overledenen. Omdat er steeds vaker een overledene doorkwam tijdens een reading ben ik sinds 1,5 jaar trainings en lessen aan het volgen via de Engelse methodiek waarbij je zonder hulpmiddelen het contact met de spirituele wereld tot stand brengt. Door middel van “bewijzen” zoals herinneringen, manier van overlijden (specifieke dingen) zal men weten dat het om de juiste persoon gaat. Belangrijk is wel dat je open staat voor de informatie, het is net als een puzzel stukje voor stukje komt de informatie binnen die een medium moet vertalen,soms kun je het pas later plaatsen.

Zij zijn degenen die bepalen wie er doorkomt,dus hoop je op je vader, kan het toch zijn dat je opa doorkomt.

Uiteindelijk is het niet de manier waarop het contact tot stand komt van belang ,maar of je erdoor geraakt wordt. Dat je het herkent en het een helende werking heeft.

Beide readings kunnen zowel in de praktijk of op afstand plaatsvinden.
Op afstand nemen we de reading telefonisch door.

De Encaustic soul art wordt naar je toegestuurd en de reading komt via de mail.