God/het Universum

Met wie werk jij?

Dat is een vraag die mij wel vaker gesteld wordt, voor mij is het antwoord simpel: met god en mijn gidsen. Ik merk echter dat dit antwoord nog wel wat verduidelijking nodig heeft, want bij het woord god associëren mensen vaak met een religie en dat kan, maar dat voor mij is dat niet zo. 

God is voor mij de allesomvattende bron van liefde en van het bestaan van al het leven in het universum en daarbuiten. Naar mijn mening zijn de regels die mensen met een bepaalde religie aanhangen bedacht door mensen, maar het geldt voor ons allen dat wij “moeten” streven naar het leven in liefde en harmonie met respect voor elkaar en de natuur.

Welke naam je er aan geeft: God, de bron, spirit, het universum, allah is een persoonlijke keuze, het is allemaal één!

Maar wie zijn dan die gidsen? Gidsen zijn je spirituele begeleiders die in de spirituele wereld zijn zoals overleden dierbaren en mensen met wie je eerder een leven gedeeld hebt, ook van andere planeten. Er zijn ook mensen die zeggen alles bestaat tegelijkertijd en je gidsen zijn delen van jezelf in een parallel leven! 

Dit geldt ook voor de rest van mijn werkwijze: er bestaan honderden soorten healings en manieren om een reading of een huiszuivering te geven een ieder doet dat op de manier die hij of zij prettig vindt of aangeleerd heeft, de basis is altijd de bron van licht en liefde”god”.

Ook krijg ik regelmatig de vraag vanwege mijn culturele achtergrond (ik ben half Surinaams) of ik bekend ben met demonen, winti, voodoo, zwarte magie. Het antwoord is nee niet echt, ik ben er niet mee opgegroeid en heb die ervaring zelf niet. Ik denk veel in onszelf zit, angst roept angst op, zo was ik vroeger doodsbang voor geesten, niet omdat er iets naar gebeurde, maar omdat ik dingen voelde, maar niet precies wist wat het was.

Mensen kunnen gehealed worden op afstand, maar mensen kunnen ook bewust negativiteit naar je sturen. Net zoals dat we elkaar liefhebben en helaas ook hele nare dingen aandoen!

Persoonlijk geloof ik ook niet zo in hiërarchie, dus met wie je ook werkt of welke opleiding/training je ook heb gevolgd want er is maar één: god, de bron, universum en al de rest is ons menselijke ego wat denkt dat we dan hoger of meer zijn, nee we zijn allen gelijk, misschien heeft een ander meer ervaring met iets, maar niemand staat dichter bij god dan de ander! 

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *