Regenboog reading

Regelmatig krijg ik de vragen: een regenboog reading wat is dat? Hoe ben je daartoe gekomen?

Dan zal ik bij de laatste vraag beginnen. Een paar jaar geleden toen ik weer de weg naar het spirituele had gevonden kwam ik bij een spirituele beurs terecht bij een vrouw en mijn vraag was over mijn spirituele ontwikkeling. Deze dame ging in een soort trance en vertelde mij je moet een regenboog kleuren. Oke…en dan…? Dan ga je voelen met je hand erover en komt het bij je binnen of met bloemen.

De bloemen zijn het niet geworden, maar met de regenboog ging ik aan de slag. Het was waar, intuïtief voelde ik welke kleuren ik moest pakken en als ik mijn hand op de regenboog legde kwam er informatie binnen.

Hoe doe ik het precies? Nadat ik je naam heb doorgekregen maak ik contact met mijn gidsen. Ik sluit mijn ogen en voel welke kleuren ik moet gebruiken. Dan kleur ik de regenboog en voel weer met mijn ogen dicht en “luister” naar de informatie die binnenkomt. Bij mij gaat dit via helder horen als een soort gedachten komt dit binnen, maar ook helder voelen mijn handen gaan dan bewegen en als een soort gebarentaal moet ik dit zien te vertalen. Op het moment dat ik het opschrijf komt er automatisch schrift bij, dan stroomt het en komt de tekst tevoorschijn.

Via de regenboog krijg ik informatie en inzichten binnen over jou. Het stuk van je leven waar je inzit, waarbij er ook stukken uit je verleden waar je nu aan mag werken of achter je mag laten naar boven kunnen komen. Soms zijn het dingen die nog zullen komen. Een overleden dierbare of een gids kan ook doorkomen.

Wanneer je met bepaalde vraagstukken zit van welke richting je op wilt, inzichten kunt gebruiken of gewoon nieuwsgierig bent. Ook voor je kind (tot 12 jaar uitzonderingen nagelaten bijv bij een verstandelijke beperking) wanneer het niet lekker in zijn vel zit kan dit helpen.

Verder maak ik een reading altijd persoonlijk voor jou en nooit over een ander. Ik adviseer om zo’n 3 maanden tussen een eventuele volgende reading te laten zitten zodat je het ook op je in kunt laten werken en ermee aan de slag kunt zo nodig.

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *