Huiszuivering op afstand

Een huis zuiveren op afstand…?

Dat vinden veel mensen maar een vaag begrip. En toch kan het. Energie is overal. Healen kan op afstand, dus ook een ruimte en de aura zuiveren van “vervuilde” energie en entiteiten die de weg naar het licht nog niet hebben gevonden. Meestal willen zij slechts aandacht en is het niet om je angst aan te jagen.

Wanneer je in je huis en plek hebt die niet fijn aanvoelt ,voorbeelden zijn :slecht slapen,veel nare dromen,je voelt je bekeken,er hangt een bepaalde sfeer,dingen werken tegen.

Het huis wordt steeds maar niet verkocht. Of net een nieuw huis en het voelt niet goed (energie van de vorige bewoners) kan dit ook te maken hebben met energie. Dit kan verschillende oorzaken hebben. We kunnen energieën hebben meegenomen van andere plaatsen die hechten zich aan onze aura vast. Ze kunnen al in het huis zitten of door voorwerpen (vooral 2e hands artikelen) zijn meegenomen.

Het kan echter ook energie van emoties zijn zoals onverwerkt verdriet,ruzie,s enz. Vooral kinderen en dieren zijn hier zeer gevoelig voor.

Hoe ga ik te werk ? Ik tune in op je huis en de aura van jou en je medebewoners inclusief je huisdieren en zuiver je huis met licht en liefde . Als ik iets of iemand voel ,wijs ik ze de weg naar het licht eventueel met behulp van de engelen die ik aanroep.

De aura van jou en je medebewoners inclusief huisdieren wordt gehealed.

Mijn bevindingen ontvang je daarna per messenger of email.

Sharing is caring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *